Greve Strandkro har gennem snart hundrede år skabt rammerne for tusindvis af fester og arrangementer.

Smukt placeret ud til Køge Bugt med udsigt ud over både strand og vand, har de traditionsrige men topmoderne og stemningsfulde festlokaler sørget for at store begivenheder som bryllup, fødselsdag, dåb, konfirmation eller andre vigtige fejringer har fået de lykkeligste og bedste rammer. Og at begravelser har fået den mest respektfulde og opmærksomme behandling og afslutning.

Fra den spæde start i 1926, da grunden blev købt og snart tre år senere var samlingsstedet for det bedre borgerskab, er Greve Strandkro efterhånden blevet et sted med lang historie, stor erfaring og stolte traditioner.

Lokalerne består af 3 store hyggelige sale/rum, med plads til ca. 50 personer i hver. Salene kan slås sammen til to eller én stor sal. Herudover findes den smukke “glassal”, hvor der er plads til ca. 90 personer. Om sommeren er der udeservering på terrassen og storslået udsigt til stranden.Man kan få ”hele pakken” på Greve Strandkro med mange og fornemme retter på højt niveau, musik, bar, tjenere, smukke dekorationer og hvad der ellers hører sig til (og man kan forestille sig). Eller måske blot vælge et mindre gå-hjem traktement med frisklavet kaffe og duftende kager med alt tilbehør.

Alle lokaler er lyse og ny-istandsatte, men historien og stemningen fra de talrige glade fester mærkes stadig på næsten uforklarlig vis. De mange valgmuligheder på stedet kan kombineres i det uendelige og efter behov.

Interesserede er altid velkommen til at ringe eller aftale et smut forbi til en fremvisning af lokalerne samt planlægning og forventning til arrangementet